AM STUDIO – teamet bag GALLERYOFLUXURYDESIGN.COM har indgået samarbejde med en gruppe designere og producenter, som kan garantere produkter med moderne udtryk, højeste kvalitet (ofte ”hand made”), forståelse for miljøet, kærligheden til detaljer og adgang til moderne maskine park. Samarbejde med AM STUDIO giver derfor muligheden for at skabe unikke projekter. Vi tilbyder en bred vifte af produkter som ikke er hverdagskost i Danmark. Vi giver mulighed for at arbejde med ting, der gør hverdagen anderledes. 

Denne side blev oprettet med henblik på at opfylde vores partneres ønske om at formidle kontakt til danske arkitekter, samt for at gøre livet for arkitekter i Danmark endnu mere spændende. 

Kontakt os for at rekvirere nødvendigt materiale eller modtage flere oplysninger. 

NYHEDER

01.05.2020
CANA Concept havekøkkener er komfort og elegance i en smagfuld minimalistisk stil. Brugerkomfort, modstand over for vejrforhold og unik æstetik giver dig mulighed for at skabe et yndlingssted i haven, et sted til fælles måltider i nærheden af ​​naturen – når som helst på året.

Designeren bag CANA Concept havde et mål – at skabe et vigtigt rumelement i haven. Et element fyld med liv og glæde. Et element der med dens upåklagelige proportioner og raffinerede detaljer vil være en naturlig del af arkitekturen.

Læs mere om CANA Concept her: CANA

17.03.2020
Vi har i dag indgået samarbejde med LUXUM, en europæisk leder inden for komposit produkter til hjemmet og industri. Virksomhedens historie går tilbage til 1999, da tre entusiaster oprettede et værksted, der producerede håndvask, badekar og bordplader i kompositmaterialer, såsom CORIAN eller STARON. Året 2001 viste sig at være en banebrydende dato, hvor der efter anmodning fra det franske skibsværft blev opført usædvanlige vaske og møbler til passagerskibet Queen Mary 2. Siden denne succes leverede LUXUM sanitære produkter, lille arkitektur og møbler som underleverandør til italiensk, schweizisk og fransk bedste mærker. Takket være dette samarbejde kan produkter, der er opført i Polen, beundres blandt andet i Milano, Monaco eller Paris. I 2010 blev tilbuddet udvidet til at omfatte individuelle klienter og arkitektoniske studios. LUXUM er også specialist i arkitektonisk beton og gennem AM STUDIO kan du nu skaffe dette produkt til din kunde. Læs mere om LUXUM her: LUXUM


01.12.2019
LAUBO er producent af moderne og eksklusive have og terrasse udstyr.  I deres portofolie findes der udendørs møbler og krukker til have, terrasse og eksklusive kommercielle rum. Alt designet med henblik på enkelthed, anvendelse og ikke mindst fryd for øjet. Produkter udføres af eksklusive materialer (aluminium, kvalitet lakering, cortenstål) og kvaliteten er på højeste niveau. Læs mere om LAUBO her: LAUBO


15.11.2019
Velt er en virksomhed, der har specialiseret sig i produktion af originale, håndformede glaslamper i høj kvalitet. Håndværksteknikker til fremstilling af lamper tillader deres unikhed og tilpasningsevne til kundernes behov. Blandt de mange lamper, der danner en stor lysekrone, vil der ikke være to identiske, ligesom der ikke er to identiske blade på træet.

Vi designer og fremstiller også store belysningsinstallationer til repræsentative offentlige rum, dvs. hotellobbyer, kontorbygninger samt indkøbscentre. Læs mere om VELT her: VELT

Gallery of Luxury Design

by AMSTUDIO

Rul til toppen