Gallery of Luxury Design

by AMSTUDIO

HÅNDVASK VIDRIO CUATRO

Vasken VIDRIO CUATRO er en del er SEPARADO linjen produceret i det supermoderne materiale CRISTALSTONE.

CRISTALSTONE er et moderne konglomerat i høj kvalitet udviklet af specialister, et materiale, der kombinerer egenskaber i keramik med kompositter brugt i sanitet. Cristalstone ser ud og opfører sig som keramik, men den er mere holdbar. På grund af Cristalstones egenskaber kan håndvaske have udtryksfulde, moderne former, uopnåelige med almindelig keramik. 

Både håndvaske og badekar er udført i en satin mat finish. Takket være dette er overfladen på håndvaske og badekar perfekt glat, behagelig at røre ved og enkel at holde ren.

Vasken VIDRIO CUATRO fås i HVID eller metalliseret overflade

Teknisk info:

L – 60 cm
H – 40 cm
D – 32 cm

HÅNDVASK LEVELS

I samarbejde med Du Point har firma ACREA produceret denne eksklusiv og yderst praktisk vask. Vasken er lavet i Corian som alle andre modeller og repræsentere det ypperste inden for bad design. Enkelhed og multifunktionalitet – dette er de vigtigste mål, som designerne har sat, når de tegner Levels-håndvask. Det er bekvemmeligheden ved at bruge skjulte skuffer, en rustfri håndklædeskinne samt et diskret integreret spejl. LEVELS er et tilbud til praktiske mennesker, der kan lide at have alt, ved hånden. LEVELS har en dobbelt karakter. Det er en beskeden håndvask, der øjeblikkeligt bliver til en multifunktionel autobot.

Teknisk info:

H – 850 mm
B – 340 mm (foldet ud: 600×400 mm)

Rul til toppen