Gallery of Luxury Design

by AMSTUDIO

LYSEKRONE MEGASTAR

Megastar er den største lysekrone i Puff-Buff kataloget, designet som en kæmpe, næsten 1,5 meter lys kugle. Det er lavet af 266 Bubbles®-moduler, dvs. pneumatiske elementer lavet af transparent, fleksibel PVC, integreret med LED’er. PVC-folie af høj kvalitet har et UV-filter, der sikrer perfekt lampegennemsigtighed. Fordi luft er den grundlæggende byggesten i denne lysekrone, er den ekstremt let. Den delikate, men stærke konstruktion er lavet af rustfrit stål. Lampen fås med LED-lys i en af ​​tre hvide nuancer. Leveres oppustet.

Teknisk info:

Diameter: Ø 140 cm
Nettovægt: 15 kg

Lyskilde: 266 BUBBLES® LED-moduler

Lys-farve: varm hvid (2700K), neutral hvid (3500 K), kold hvid (6500K)

EL: ~ 230V + lavspændingstransformator 21V

LYSEKRONE SUPERSTAR

Superstar-lysekronen er lavet af 150 Bubbles®-moduler, dvs. pneumatiske elementer lavet af gennemsigtig, fleksibel PVC, integreret med LED’er. PVC-folie af høj kvalitet har et UV-filter, der sikrer perfekt lampegennemsigtighed. Fordi luften er den grundlæggende byggesten i denne lysekrone, er den ekstremt let. Den delikate konstruktion er lavet af rustfrit stål. Superstar er inspireret af traditionelle krystalkronekroner, men indkapslet i moderne form og teknologi. Lampen fås med LED-lys i en af ​​tre hvide nuancer. Leveres oppustet.

Teknisk info:

Ø – 100 CM
Vægt: 8 kg

Lyskilde: 150 LED Bubbles®-moduler

Lys-farve: varm hvid (2700K), neutral hvid (3500 K), kold hvid (6500K)

El.: 230 V (inkl. transformer)

LYSEKRONE QUEEN'S

En stor lysekrone designet til en stor effekt. Det er inspireret af en klassisk lysekrone, men indfanget i moderne teknologi. Queen’s er lavet af 145 Bubbles®-moduler, dvs. pneumatiske elementer lavet af transparent, fleksibel PVC, integreret med LED’er. PVC-folie af høj kvalitet har et UV-filter, der sikrer perfekt lampegennemsigtighed. Fordi luften er den grundlæggende byggesten til denne lysekrone, er den ekstremt let, og den delikate konstruktion er lavet af rustfrit stål. Lampen fås med lys i en af tre hvide nuancer. Leveres oppustet.

Teknisk info:

Ø – 100 CM
H – 130 CM
Vægt: 7 kg

Lyskilde: 145 LED Bubbles®-moduler

Lys-farve: varm hvid (2700K), neutral hvid (3500 K), kold hvid (6500K)

El.: 230 V (inkl. transformer)

LYSEKRONE PRINCE'S

Prince’s er den mindre og yngre bror til Queen’s – bestseller lysekrone. Det har en lige så klassisk form, men takket være mindre dimensioner passer den ind i mere intime interiører.

Lysekronens blide kurve henviser til yndefulde, klassiske lysekroner af krystal. Brug af moderne teknologier og materialer giver lampen en moderne karakter og lethed. Prince’s er bygget på basis af Bubbles®-systemet: gennemsigtig fleksibel PVC og LED. PVC i høj kvalitet indeholder et UV-filter, der sikrer lampens langvarige gennemsigtighed. Lavspændingstransformatoren er skjult i en metalforhøjning. Lampen fås i tre nuancer af hvidt lys, den kan også fremstilles med farvet lys efter anmodning. Leveres oppustet.

Teknisk info:

Ø 65 cm
H 95 cm
Vægt: 4 kg

Lyskilde: 60 modułów LED BUBBLES®

Lys farve: varm hvid (2700K), neutral hvid (3500 K), kold hvid (6500K)

EL: ~230V (inkl. transformer)

LUMINATO SERIEN

LUMINATO – mærke af eksklusive lamper fremstillet efter ordre

Støbt af kompositmaterialer er LUMINATO en halvcirkelformet lampe i fleksibel størrelse (efter ønske) med en glat overflade. Materiale er meget modstandsdygtige over for mekaniske skader.

LUMINATO kan bruges til flere lejligheder – fra intime lysarrangementer i hjemmet til majestætiske lamper i store bygninger eller festlokaler. LUMINATO lamper er en perfekt løsning, fordi de i kraft af sig selv skaber atmosfæren i et hus, hotel, kontor, galleri, restaurant eller eksklusive butiksrum med belysning.

LUMINATO fremstiller lamper i henhold til arkitektens design eller tilbyder færdige løsninger til sfæriske lamper i enhver RAL-farve.

Fås i komposit eller arkitektonisk beton.

Teknisk info:

Ø – 50 – 200 cm
H – 25 – 100 cm

Materiale: komposit eller arkitektonisk beton

 

 

 

 

 

 

LAMPEN OUT OF THE WATER

Fysikere diskuterer, om glasset er et fast stof eller en superkølet væske. Uanset hvem der har ret, ser denne glaslampe ud som en smeltende blok is eller et billede af strømmende vand stoppet i bevægelse. Lampens flydende form er oplyst med 12W LED og giver mere eller mindre lige så meget lys som en traditionel 100W pære.

Hvert lampen er unik, den er håndlavet og der findes ikke to ens eksemplarer.

Teknisk info:

L – 32 cm
H – 16-20 cm
B – 10 cm

Lyskilde: LED 12W

Leveringstid: 4 uger

 

 

 

 

 

Rul til toppen