Gallery of Luxury Design

by AMSTUDIO

SPISEBORD BRAVO

Flagskibet bland spiseborde. Et rigtig ”hånd made” objekt. Et sofistikeret designerbord der passer ind i de nyeste modetrends.

Kombinationen af ​​en ældet to delt egetræ plade med børstet rustfrit stål giver den en yderst eksklusiv karakter. Bordplade i to sublime farver forbundet med eksklusive ben i børstet rustfrit stål. Hver model er nummereret.

Teknisk info:

L – 250 cm
B – 110 cm
H – 76 cm

Topplade tykkelse – 4,5 cm

Leveringstid: 8-10 uger

SPISEBORD SIGMA

Et unikt bord i industriel stil.

Sigma – en spændende kombination af dyb børstet, massivt sortolieret eg og en base lavet af tre højkvalitet kobber ellipser. Overflade på den runde top plade fremstår som yderst behagelig. Hver model er nummereret.

Teknisk info:

Ø – 155 cm
H – 76 cm
Topplade tykkelse – 4 cm 

Leveringstid: 8-10 uger

HERITAGE SPISEBORD

HERITAGE BLACK OAK model understreger det unikke ved hele serien. En perfekt kombination af sorte eg og italiensk spejlstål. Baseret på grundlag af den gamle eg-model, kombinerer ikke kun alle egenskaber fra dens forløber, men er også en form skabt til kendere, for hvilke utilgængelighed giver anledning til største ønske. Essensen i ​​denne model er den såkaldte sorte eg (moseeg), toppen er lavet af. Dette materiale fås kun fra fossile egetræer – forbliver i jorden eller under vand i mindst flere hundrede år. Usædvanligt eksklusiv, ekstremt vanskelig at skaffe, meget arbejdskrævende i forarbejdning, den eneste, der efter mange timers arbejde kan give en så unik effekt – det er egenskaberne ved sort eg. Den sorte eg-model er uforlignelig, designet til de mest krævende kunder. Hver kopi af dette eksklusive møbel er det eneste i verden, unik form – lavet med størst opmærksomhed på enhver detalje et specifikt kunstværk og ros for manuelt håndværk.

Hvert produkt har sit eget certifikat, et officielt dokument, håndunderskrevet af alle Dyle Furniture medstiftere.

Teknisk info:

Længde: 200 cm
Bredde: 100 cm
Højde: 76 cm

Top plade tykkelse: 7 cm

ESSENCE 003

ESSENCE linjen er et uddrag af det der er det vigtigste træk ved Dyle Furniture møbler: højeste kvalitet og stor fokus på detaljer. Håndværk og fremragende enkelhed i moderne design fremhæves gennem disse enestående produkter. Materialet der bruges til Essence linjen er egetræ af højeste kvalitet.

ESSENCE 003 er en model, der adskiller sig mest i stil fra kanonen i det gamle egetræsbord. Det er tydeligt forskelligt med en fed, anderledes og ekstraordinær linje, og den præsenterer smukke og delikate ben, som kombineret med den fræset top giver møblerne en ekstraordinær lethed. Takket være brugen af ​​materialer, der er karakteristiske for Dyle Furniture mærket – den højeste kvalitet af eg og italiensk spejlstål, ser dette luksuriøse bord ekstremt elegant ud.

Hvert produkt har sit eget certifikat.  Det er det officielle dokument og er håndunderskrevet af alle Dyle Furniture medstiftere.

Teknisk info:

Længde: 200 cm
Bredde: 100 cm
Højde: 76 cm

Top plade tykkelse: 4-6 cm

KOMMODE LOWBO

LOWBO kommode er en enkelhed og minimalisme ført ind i boligarealet. Navnet er en forkortelse fra low-board, hvad der spejles i dets forhold. Det blev skabt med tanken om tv-møbler, men dens form er universel, og mulighederne for at individualisere møblerne tillader bredere brug. Parametrisk design af LOWBO-møbler giver mulighed for at fremstille enheder fra 120 cm til over 220 cm i længden.

Hvert element i LOWBO serien har en individuelt nummereret typeskilt. Dit privat.

Teknisk info:

L – 40 – 228 cm
H – 53 cm
D – 40 cm

Materiale: MDF, akrylgraveret eller fladt laminat | eg | pulverlakeret stålbase

ORTO KOMMODE

ORTO-familien er en hyldest til geometri.

De vandrette linjer kontrasterer med de lodrette linjer i den rigtige vinkel (fra græsk ortho-lige), hvilket giver dynamik til de fræsede fronter. Enkelhed, logisk rytme og minimalisme er essensen af ​​ORTO.

ORTO’s egetræ ben i nude farve eller naturlig eg, med sin konstruktivistiske charme, fremhæver vigtigheden af ​​evig konflikt mellem lodrette og vandrette linjer.

Elskere af uforstyrret minimalisme finder også en version med helt glatte fronter. Stellet med ben fås i to højder og tre farver.

Hvert element i ORTO-serien har en individuelt nummereret typeskilt.

Teknisk info:

L – 153,5 – 199,5 cm
H – 66 – 85 cm
D – 40 cm

Materiale: MDF, akrylgraveret eller fladt laminat | eg | lakeret træbase

Rul til toppen